Massages

De Thaise massage

De Thaise massage is een van de oudste geneesmethodes ter wereld en gaat net als andere Oosterse geneeswijzen uit van de gedachte dat er energiebanen door het lichaam lopen. De massage stimuleert de bloedsomloop en de vrije doorstroming van de energie en brengt daardoor lichaam en geest in balans .

De Thaise massage maakt de spieren los en de gewrichten soepel. De masseur gebruikt zijn handen maar ook ellebogen, knieƫn of zijn volle gewicht. De massage kan fysieke klachten voorkomen en bestrijden en zorgt dat u zich in het algemeen beter gaat voelen. Sabai!

Traditionele Thaise massage / Ontspanningsmassage van het gehele lichaam

De traditionele Thaise massage is een vrij harde massage, bedoeld om specifieke lichamelijke klachten te bestrijden. Komt u meer voor de ontspanning, dan zal de massage zachter uitvallen. Heeft u iets te intensief gesport of ervaart u stress in uw dagelijks leven? Probeer eens een Thaise massage, u voelt zich als herboren.. Hierbij wordt gebruik gemaakt van massageolie, hoewel dat bij de echte traditionele Thaise massage niet het geval is. Een massage met olie wordt vaak als prettiger en meer comfortabel ervaren. Een massage zonder olie is uiteraard ook mogelijk. Bij deze massages ligt u op een matras en wordt uw hele lichaam gemasseerd.

Kruidenmassage

De kruiden geven een extra dimensie aan de massage. De druk op uw spieren en gewrichten wordt uitgeoefend met warme kruidenstempels. De kruiden verspreiden een aangename geur en hebben een positief effect op het lichaam. De behandeling dringt door tot diep in het lichaam en bevordert de bloedsomloop en de stofwisseling.
Nek- en hoofdmassage

Heeft u specifieke nekklachten? Vaak hoofdpijn? Vraag dan eens om een nek- en hoofdmassage. Deze duurt niet langer dan 30 minuten omdat slechts een beperkt deel van het lichaam wordt gemasseerd. Het effect is misschien juist daardoor wel extra groot.
Geen erotische massage!

Massage alleen op telefonische afspraak; bel 0174 - 44 4685